Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
07:49:48

Χαλκίδα

Αργύρης και Μπουρμάς οι νέοι Ευβοείς Αντιπεριφερειάρχες;

Ο Αμαρύνθιος γιατρός Δημήτρης Αργύρης και ο Χαλκιδέος δικηγόρος Ηλίας Μπουρμάς θα είναι –κατά πληροφορίες- οι δύο Αντιπεριφερειάρχες από την Εύβοια στο νέο διοικητικό σχήμα με το οποίο θα πορευτεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το προσεχές 20μηνο, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Είναι προφανές ότι με τον ανασχηματισμό θα διατηρηθεί η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των Νομών που απαρτίζουν την Περιφέρεια, με τους Γιώργο Κελαϊδίτη (μέχρι σήμερα Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής) και Δημήτρη Βουρδάνο (μέχρι σήμερα Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη) να αντικαθίστανται. Κάτι που τους έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη και που δεν αφορά μόνον αυτούς αλλά το σύνολο των μέχρι σήμερα θεματικών Αντιπεριφερειαρχών του.

Ο Δημήτρης Αργύρης (ο οποίος πρόσφατα εγκατέλειψε το ΕΣΥ και άνοιξε ιδιωτικό ιατρείο) φαίνεται ότι προορίζεται για την Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη θέση του Βοιωτού Κωνσταντίνου Μπακομήτρου.
Ο Ηλίας Μπουρμάς (ο οποίος παράλληλα είναι τοποθετημένος και στη θέση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας), είναι πιθανόν είτε να διαδεχθεί τον Δημήτρη Βουρδάνο είτε να οριστεί Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού, στη θέση του Φθιωτού Ηλία Σανίδα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αποό πλευράς του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη αναμένονται μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα.