Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
00:50:33

Χαλκίδα

Ο Ηρακλής στο final four για άνοδο στην Α1 βόλεϊ

Ο Ηρακλής Χαλκίδας κατέκτησε την πρώτη θέση στο ειδικό τουρνουά των δευτεραθλητών της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κανήθου.
Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας, έχοντας το αβαντάζ της έδρας και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, μα και σαφώς ανώτερη των αντιπάλων της, νίκησε πρώτα (την Παρασκευή) την Ροδίων Άθληση με 3-0 σετ και στη συνέχεια (την Κυριακή) επικράτησε στη μονομαχία με τον Πήγασο Πολίχνης, δυσκολότερα μεν, πάλι όμως με 3-0 σετ (25-20, 25-22, 25-21).
Πετυχαίνοντας έτσι τον πρώτο στόχο, την πρόκριση στην τελική τετράδα των υποψηφίων ομάδων για άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών

Πλέον, ο Ηρακλής Χαλκίδας μαζί με τις πρωταθλήτριες των τριών ομίλων της Α2, τον ΑΟ Παλλήνης, την Κύζικο Νέας Περάμου και τη ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, θα αγωνιστεί για μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, στο final four που έχει προγραμματιστεί για τις 6, 7 και 8 Μαΐου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ( Γκαλίτσης) Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ, Αδαμόπουλος, Φίνος, Κοντοστάθης –λ / Αλεξάκης, Φωτιάδης