Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας στη Χαλκίδα

Επίσκεψη στη Χαλκίδα πραγματοποίησε ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Νέστορας Αντωνίου, με αποκλειστικό σκοπό την διευθέτηση των θεμάτων γύρω από την λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων των Νοσοκομείων και την μετεγκατάσταση των Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΠΕΔΥ.

Αρχικά, επισκέφθηκε το παλαιό και το νέο κτίριο του ΠΕΔΥ Χαλκίδας. Είδε από κοντά την πρόοδο των εργασιών μετεγκατάστασης και διευθέτησε εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί.

Έπειτα, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργούνται από το τρέχον πληροφοριακό σύστημα των τριών διασυνδεόμενων Νοσοκομείων. Κοινή ήταν η διαπίστωση ανάγκης άμεσης αναβάθμισης και βελτίωσης των εφαρμογών και ευρύτερης συνεργασίας όλων των Υγειονομικών Δομών της Περιφέρειας προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, για το θέμα ορίστηκε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα στη Λαμία, με τη συμμετοχή όλων των Νοσοκομείων της Στερεάς Ελλάδας.

Καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας συνοδευόταν από τους Διοικητές των Νοσοκομείων Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη (αναπληρωτή Διοικητή και στο προς στιγμήν «ακέφαλο» Νοσοκομείο Χαλκίδας) και Καρύστου, Τάσο Μίχα, οι οποίοι και του ανέλυσαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και των τριών Νοσοκομείων του Νομού.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.