Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:41:28

Χαλκίδα

Τρεις Χαλκιδέοι νεκροί σε τροχαίο έξω από τη Ξάνθη

Δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 22-28 ετών, από τη Χαλκίδα, έχασαν τη ζωή τους σήμερα (Κυριακή 16 Ιουνίου) στις 8 το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης - Καβάλας, έξω από τους Τοξότες, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο.
Τη ζωή της έχασε και η νεαρή αλλοδαπή που επέβαινε στο ΙΧ ενώ ο επίσης Χαλκιδέος συνοδηγός, είναι βαριά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι τρεις άντρες από τη Χαλκίδα είχαν πάει στην Ξάνθη για να πάρουν μέρος σε εκδήλωση εταιρείας στην οποία εργάζονται. Παρέα τους, ήταν μία Χαλκιδέα φοιτήτρια στην Κομοτηνή και η αλλοδαπή.
Η παρέα κατά πληροφορίες, προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και πήγαιναν για μπάνιο στο Νέστο. Όμως ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο, αυτό «καρφώθηκε» πάνω στο λεωφορείο και κόπηκε στη μέση. Με τη σφοδρότητα της μετωπικής σύγκρουσης να «σπέρνει» το θάνατο.

Τραγική ειρωνεία, το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους βάρδιας της ίδιας εταιρείας στην οποία εργάζονταν και οι τρεις άνδρες από τη Χαλκίδα που βρίσκονταν στο ΙΧ.