Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
02:24:37

Χαλκίδα

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής βρεφών και νηπίων, στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, τα μεσάνυχτα.
Η υποβολή θα γίνεται ηλεκτρονικά με τους κωδικούς TAXIS NET του γονέα στην ψηφιακή πλατφόρμα https://paidikoi.dimoschalkideon.gr/ 

Στην ίδια πλατφόρμα θα μπορούν οι γονείς να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, τη μοριοδότηση, καθώς και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και το έντυπο βεβαίωσης από παιδίατρο.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει βάσει μοριοδότησης.

Όλοι οι αιτούντες, εκτός από την αίτηση εγγραφής βάσει μοριοδότησης, καλούνται να υποβάλλουν και αίτηση μέσω ΕΣΠΑ (όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για το επιδοτούμενο «πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών») με τη διαδικασία χορήγησης voucher, εφόσον είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του πρώην ΔΟΠΠΑΧ (Καμάρες-πλησίον Γηροκομείου) και στο τηλέφωνο 2221020241 (Σοφία Ζέρβα & Ελένη Τσούγκα).

[ Σημείωση: Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, εγγράφουν και φιλοξενούν παιδιά ηλικίας έως 4 ετών (όχι προνήπια και νήπια, τα οποία εντάσσονται στην υποχρεωτική εκπαίδευση). ]