Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025
00:20:11

Χαλκίδα

Αναπτυξιακό συνέδριο από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Εύβοιας & Σκύρου, με θέμα «Συνεργασία και Συνέργειες για την Ανάπτυξη του Νομού», ανοίγοντας τον διάλογο για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο της Εύβοιας.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου (τελετή έναρξης, 6:30 το απόγευμα με 8 το βράδυ) και το Σάββατο 1 Ιουνίου (εργασίες συνεδρίου, 10 το πρωί με 6:30 το απόγευμα), στην αίθουσα «Κων. Ι. Καράκωστα» στον δεύτερο όροφο του κτηρίου του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ανοίγει τον διάλογο για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο, εστιάζοντας στις εξής θεματικές ενότητες: Προσβασιμότητα και Συνδεσιμότητα: Υποδομές, Μεταφορές και Ενέργεια / Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Υψηλή Προστιθέμενη Αξία, Χρηματοδότηση / Αειφόρος Ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Οι μικροί που θέλουν να αναπτυχθούν.
Στις εν λόγω ενότητες –στις οποίες αναμένεται να καλυφθεί το σύνολο των θεμάτων που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την ανάπτυξη και την πρόοδο– εκπρόσωποι της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το αναπτυξιακό παρόν και το μέλλον του Νομού.

ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Τις συνεδριακές εκδηλώσεις θα καλύψει με ζωντανές αναμεταδόσεις το Star Κεντρικής Ελλάδας, την Παρασκευή στο link https://youtube.com/live/_AYE01TOCjY?feature=share και το Σάββατο στο link https://youtube.com/live/rASKCPusofQ?feature=share