Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023
17:02:20

Χαλκίδα

Νέος χλοοτάπητας στο Ενωσιακό Γήπεδο

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Εύβοιας, Γιάννης Ρέτσας συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο» στο Πέι Δοκού.
Το έργο, προϋπολογισμού δαπάνης 367.128 ευρώ, προβλέπει εργασίες απομάκρυνσης του παλαιού χλοοτάπητα, τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα (προετοιμασία υπόβασης γηπέδου, εγκατάσταση αυτόματης άρδευσης, τοποθέτηση υλικών και σωλήνων επιφανειακής απορροής) και την ύδρευση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων (WC, αποδυτήρια κλπ.).
.............................................................................................................................

Φάνης Σπανός (Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας): «Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα της ΕΠΣ Εύβοιας με γνώμονα τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και γενικότερα τη βελτίωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση και προχωρούμε άμεσα τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο. Ανυπομονούμε πλέον να το παραδώσουμε σύντομα στους μικρούς, αλλά και στους βετεράνους μπαλαδόρους.»