Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:19:11

Χαλκίδα

Αγρότες κλείνουν κατά διαστήματα την Υψηλή Γέφυρα

Η ομάδα των αγροτών από το Βαθύ Αυλίδας και τη Δροσιά που έχουν συγκεντρωθεί και παραταχθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας με τα τρακτέρ τους, ξεκίνησε τα «μπλόκα» στην κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου.

Ήδη, το απόγευμα της Τρίτης (2 Φεβρουαρίου) η κυκλοφορία διακόπηκε για πάνω από μια ώρα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη της Χαλκίδας. Δεδομένης δε της πρόθεσης κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων από πλευράς αγροτών, τις προσεχείς ημέρες, το κλείσιμο του δρόμου θα γίνεται για περισσότερες ώρες.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που τοποθετούσαν το κλείσιμο του δρόμου Χαλκίδας – Σχηματαρίου στο ύψος της Υψηλής Γέφυρας να έχει προγραμματιστεί για τις 3 μετά το μεσημέρι. Με τον αποκλεισμό να έχει διάρκεια τουλάχιστον 3 ωρών, υπολογίζεται ότι ο δρόμος θα ανοίξει μετά τις 6 το απόγευμα.

Ενώ, την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, ημέρα της γενικής απεργίας, το κλείσιμο του δρόμου πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει γύρω στις 12:30 το μεσημέρι και αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας.