Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
13:00:59

Χαλκίδα

Τρία ακόμη ονόματα υποψηφίων με τον Γιώργο Σπύρου

Ανακοινώθηκαν ακόμη τρία ονόματα υποψηφίων (χωρίς να διευκρινίζεται εάν αφορούν σε υποψηφιότητες δημοτικών ή κοινοτικών συμβούλων) της Δημοτικής Κίνησης «Άμεσα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου.

Πρόκειται για τους/την:

• Ντεγιάννης Κώστας
36 χρόνια πυροσβέστης (8 στη Χαλκίδα και 28 στο αεροδρόμιο της Τανάγρας), εργάζεται ως εκπαιδευτής διασώστης σε πολεμικά αεροσκάφη. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο (Θέατρο Χαλκίδας), τη φωτογραφία και την ιστιοπλοΐα. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος Χαλκίδας.

• Παλαιολόγος Γιώργος
Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός τεχνολογικών εφαρμογών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και –με ενδιαφέρον για τη διατήρηση μνημειακών στοιχείων μιας πόλης- κάνει μεταπτυχιακό για την «ολοκληρωμένη προστασία ιστορικού δομημένου περιβάλλοντος» στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το χόμπι του για την εναέρια βιντεοσκόπηση (με drone), έχει καταλήξει δευτερεύον επάγγελμα. Κάτοικος Χαλκίδας.

• Σεπετή Κατερίνα
Απασχολείται στο πρατήριο υγρών καυσίμων των γονέων της στα Φύλλα και συνεργάζεται με το Αστικό ΚΤΕΛ, ως συνοδός σε παιδιά Δημοτικών Σχολείων του Βασιλικού. Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Θα ακολουθήσουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.