Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2023
08:04:00

Χαλκίδα

Πικρία και βολές Κατσιαμάκα για την εκλογή Αρμόνη

ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΜΟΝΗ

«Αξίζω – αξίζω, που μου ψηφίσατε
τον ...αόρατο που το όνομά του αρχίζει από Α»

Μετά τις καταγγελίες Τάρτη (ο οποίος, σημειωτέον, διερμήνευσε πολλούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) για οργανωμένο «σπρώξιμο» που οδήγησε στην εκλογή της Καζάνη, εσωκομματικές έριδες προκύπτουν και στην Ελληνική Λύση.

Ο δεύτερος σε σταυρούς στην Εύβοια, ο απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας δεν φείδεται χαρακτηρισμών και επιθετικότητας έναντι του πρώτου του ψηφοδελτίου, του παθολόγου ογκολόγου Βασίλη Αρμόνη.

Θεωρώντας ότι ο εκλεγείς δεν διέτρεξε το Νομό, τον χαρακτηρίζει ως «αόρατο» υποψήφιο.
Κατατάσσει την εκλογή Αρμόνη «στο φαινόμενο της εκλογής ανά την επικράτεια, των πρώτων κατ' αλφαβητική σειρά υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο, οι οποίοι και καρπούνται στο μεγαλύτερο ποσοστό τις ...ορφανές ψήφους».
Δεν παραλείπει να αναφερθεί σε «έναν έντιμο αγώνα, ...με αντιπάλους τα οικογενειακά πολιτικά τζάκια και τους κομματικούς μηχανισμούς».
Εκδηλώνεται για «το στοίχημα που κερδήθηκε κατά το ήμισυ, καθώς η Ελληνική Λύση εξέλεξε βουλευτή στην Εύβοια», πλην όμως ο ίδιος κατέλαβε -για λίγους ψήφους- τη δεύτερη θέση.
Ενώ υπερηφανεύεται (με την αναλογούσα δόση πικρίας) για τους συνδημότες του, που τον «τίμησαν μαζικά με την εμπιστοσύνη τους», αναδεικνύοντας την Ελληνική Λύση α) στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με το μεγαλύτερο ποσοστό από τους άλλους Δήμους της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας και β) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νηλέα, δεύτερο κόμμα.

Ήττα ...δυσκολοχώνευτη, που επιχειρεί να καταλαγιάσει με τη δήλωση (σαν συνταγή life coaching): «Νιώθω και αισθάνομαι νικητής»!

Για το εάν η Ελληνική Λύση στις δεύτερες εκλογές χάσει τη βουλευτική έδρα στην Εύβοια, δεν τοποθετήθηκε.
Και άρα δεν ξέρουμε πόσο άστοχο θα ήταν να υποστηρίξει κανείς (σημ.: στο εισαγωγικό σημείωμα της παρουσίασης των θέσεών του σε τοπικό blog παρουσιάζεται ως βέβαιο) ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα «τον έπαιρνε από κάτω»!...