Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
07:50:30

Χαλκίδα

Εταίρος στην Κοινοπραξία Leader ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο Αλιβέρι, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου 2023-27, ανακοινώθηκε η είσοδος και τρίτου εταίρου στην Κοινοπραξία που λειτουργεί ως Ομάδα Τοπικής Δράσης για την αποτελεσματική διεκδίκηση και υλοποίηση του προγράμματος.

Η Κοινοπραξία από τη σύστασή της περιλαμβάνει την (πλειοψηφούσα) «Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ» και την «Σκαπάνη ΑΕΕ ΟΤΑ - Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας».
Πλέον, τρίτος εταίρος είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.

Δυναμικός σε αριθμό ενεργών μελών και δραστηριοτήτων, με προσανατολισμό στα αναπτυξιακά σχέδια-προγράμματα που εξυπηρετούν την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και ευνοούν τους δεσμούς συνεργασίας της με τοπικούς φορείς και κοινωνικές ομάδες, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συμμετέχει και ενεργοποιεί τις δημιουργικές του δυνάμεις, αναλαμβάνοντας ρόλο στη διαχείριση και υλοποίηση του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου 2023-27.

[ Στη φωτογραφία: ο Πρόεδρος της «Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ» (και Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας) Βαγγέλης Κούκουζας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου (και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου) Σοφία Κόλλια-Βότση. ]