Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Νικολάου με φρασεολογία πεζοδρομίου

Με δύο σειρά αναφορά στο «πόθεν έσχες» και χωρίς αριθμούς όσον αφορά στην αγορά και ανακαίνιση της υπερμεγέθους και πολυτελούς κατοικίας στο ξεχωριστά ακριβό Παλαιό Ψυχικό, η απάντηση της Σοφίας Νικολάου στην ανάρτηση-αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη.

Η απάντηση Νικολάου (καταγράφεται σε δύο συνεχόμενες αναρτήσεις της) ξέχωρα από τις απειλές περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, διακρίνεται από ανεπίτρεπτα βαριές εκφράσεις και φρασεολογία πεζοδρομίου πέραν των ορίων του εκτροχιασμού, έστω και σε βάρος πολιτικού αντιπάλου ο οποίος έχει φορές παρεκτραπεί. Δείγμα του ότι η ίδια έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της!

Η ανάρτηση- απάντηση Νικολάου, έχει ως εξής:

«Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος.
Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετα από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.
Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι' αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.
Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν.
Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει.»

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ

Σε νεότερη ανάρτηση της, η Σοφία Νικολάου, στο ίδιο ύφος, είχε αντιδράσει στη δημοσιοποίηση της ακριβούς διεύθυνσης της κατοικίας όπου διαμένει με την οικογένειά της.

Στην ανάρτησή της, σημείωνε:
«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη ή τρομοκράτες και ποινικούς.
Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής.
Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου.
Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω.
Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου, σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΛΑΚΗ (επιθυμώντας να ενδυναμώσει πολιτικά και την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Κρητικού βουλευτή, η οποία συναντά πολλές αντιδράσεις):
«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κας Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους.»

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.