Σαββάτο 20 Απριλίου 2024
06:54:27

Χαλκίδα

Νέες αποκαλύψεις Πολάκη για Νικολάου

Λίγες ώρες μετά την καθαίρεση του από την θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Παύλος Πολάκης συνέχισε τις αποκαλύψεις για τη Σοφία Νικολάου.

Μέσω facebook, ως «πρώην Τομεάρχης Διαφάνειας», όπως επισημαίνει (ενώ εύχεται στον αντικαταστάτη του Γιάννη Ραγκούση καλή επιτυχία, παραπέμποντας παράλληλα για «τα άλλα» στις συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος),
ο Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας έγγραφα, αναφέρει πως η Σοφία Νικολάου αγόρασε τον Νοέμβριο του 2021 διώροφη μονοκατοικία σχεδόν 500 τετραγωνικών μέτρων στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850 χιλιάδες ευρώ και στη συνέχεια, προέβη σε ανακαίνιση, η οποία κόστισε «τουλάχιστον 350.000 ευρώ». «Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της Γενικής Γραμματέως, αυτή η αγορά και ανακαίνιση δεν γίνεται!», καταλήγει.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη, με την οποία εν ολίγοις χρεώνει στη Νικολάου περίεργο πλουτισμό για τον οποίο οφείλει/αναζητούνται εξηγήσεις:

«Σε συνέχεια της ανάρτησης που έκανα την Παρασκευή (φωτό 1) και επειδή ό,τι λέω, το πραγματοποιώ...
Επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και «ξεπλένεται» (φωτό 2), κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψω καθώς το σκάνδαλο της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Νικολάου ήταν η πρώτη μεγάλη υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρηματος που αποκάλυψε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπό την καθοδήγησή μου (φωτό 3):
Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής...) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό).
Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γεν. Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ., με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο, συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000 ευρώ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!
Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000 ευρώ/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Παλαιό Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ...)!!!
Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
Καλή Σαρακοστή σε όλους!
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα φίλε και σύντροφε Γιάννη Ραγκούση.
(...Για τα άλλα στις συνεδριάσεις των οργάνων )»

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης, μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη, κάλεσε τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της «να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια», ζητώντας παράλληλα άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ.