Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
17:40:15

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και workshop

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία πάντα με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, συμμετείχε σε σειρά διεθνών εκθέσεων αλλά και workshops, που έλαβαν χώρα το πρώτο δίμηνο της χρονιάς.
Σταθμούς της Περιφέρειας, αποτέλεσαν: η τουριστική έκθεση MATKA (19-22 Ιανουαρίου) στο Ελσίνκι, η οποία αποτέλεσε το εφαλτήριο για το άνοιγμα μιας νέα εξαιρετικά ενδιαφέρουσας αγοράς / η διεθνής τουριστική έκθεση SALON DES VACANCES (2-5 Φεβρουαρίου) στις Βρυξέλλες / η διεθνής έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας Salon FestiVitas à MULHOUSE (3-5 Φεβρουαρίου) στην Μυλούζη της Γαλλίας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας και την συμμετοχή 10 επιχειρήσεων, σε μια νέα, αγορά αυτή της Αλσατίας / το τουριστικό WORKSHOP στη Σόφια (5-6 Φεβρουαρίου), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και την συμμετοχή δεκάδων επιχειρηματιών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες / η τουριστική έκθεση IMTM TLV (14-16 Φεβρουαρίου) στο Τελ Αβίβ για έβδομο συνεχόμενο χρόνο.

Σκοπός της αδιάλειπτης προσπάθειάς προς αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων και καναλιών επικοινωνίας, είναι η ανάδειξη της Στερεάς Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, μέσα από την επιπλέον προβολή, την ποιοτική ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων της, την ενίσχυση των ήδη συνεργαζόμενων αγορών αλλά και το άνοιγμα νέων, με δράσεις-εκδηλώσεις-διοργανώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής τάσης, σε επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία, tour operators και διαμορφωτές κοινού.

.................................................................................................................................................................

Ηλίας Μπουρμάς (Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας):
«Η προσπάθειά μας για την διαρκή ενδυνάμωση του τουριστικού μας προϊόντος είναι πολυεπίπεδη και συνεχής.
Είναι επίσης συνεργατική καθώς έχουμε την τιμή να τυγχάνουμε της απόλυτης εμπιστοσύνης και κατά συνέπεια να απολαμβάνουμε την συνεργασία των επαγγελματιών του Τουρισμού μας, αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειά μας, πλέον δε, των Επιμελητηρίων αλλά και των Παραγωγών μας, που με τα σπουδαία τους προϊόντα δίνουν επιπλέον δυναμική στον μοναδικό μας προορισμό.
Ακολουθούμε πιστά το Στρατηγικό μας πλάνο, προβάλουμε στον μέγιστο βαθμό τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα μας ως προορισμός σε ολόκληρο τον κόσμο με κάθε δυνατό τρόπο... Με τα αποτελέσματα της εν λόγω δουλειάς μας να μας δικαιώνουν.»