Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
10:57:51

Χαλκίδα

Και επίσημα, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Αλεξ. Θεοδώρου

Ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου συμπεριλαμβάνεται στα -πρώτα- έξι (από τα συνολικά οκτώ) ονόματα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου υποδέχτηκε την ανακοίνωση της βουλευτικής υποψηφιότητάς του, με την εξής ανάρτηση στη σελίδα του στο fb:
«Από εδώ, την αγαπημένη μου Κύμη, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την μεγάλη τιμή να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος στην Εύβοια. Ζούμε σε μια εποχή κρίσεων και ανασφάλειας. Ο τόπος που μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, η Εύβοια, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της δοκιμασίας. Αντί για πρότυπο ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, γινόμαστε συχνά μέρος του προβλήματος. Είναι η ώρα της Αλλαγής και της Ανανέωσης. Είναι η ώρα να ανοίξουμε έναν δρόμο ελπίδας, ευημερίας και αξιοπρέπειας για όλους.
Έναν δρόμο που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω. Στις επόμενες εκλογές σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα. Αγώνα για μια Εύβοια σημείο αναφοράς για την πρόοδο που θέλουμε και μας αξίζει. Αγώνα ανανέωσης σε πολιτικές νοοτροπίες και πρόσωπα. Έναν αγώνα για να ανατείλει ξανά ο ήλιος της ελπίδας στο νησί μας.»