Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
16:37:14

Χαλκίδα

Auditions από την Πολυφωνική Ορχήστρα Θεάτρου Χαλκίδας

Με πρόσκληση-πρόκληση («Τραγουδάς; Τόλμησέ το!»), η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας διεξάγει ακροάσεις νέων μελών για την στελέχωση των τμημάτων της για τα προσεχή projects.

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Το τμήμα αποτελείται από 30-50 χορωδούς όλων των ηλικιών και καλύπτει κάθε φωνητικό εύρος. Το υπάρχον σχήμα λειτουργεί 10 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του πλήθος συναυλιών, εμφανίσεων και βραβείων.
Η ακρόαση για το τμήμα διαρκεί 10 min και αποτελείται από τρία μέρη: Ένα τραγούδι ελεύθερης επιλογής, χωρίς συνοδεία οργάνου (acapella) / Φωνητικές ασκήσεις / Έλεγχος φωνητικού εύρους.

ΤΜΗΜΑ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (VOCAL ENSEMBLE)
Το τμήμα θα δημιουργηθεί πρώτη φορά. Θα αποτελείται από 12-18 χορωδούς και απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η ανάγνωση μουσικής.
Η ακρόαση για το τμήμα διαρκεί 15 min και αποτελείται από 4 μέρη: Ένα τραγούδι ελεύθερης επιλογής χωρίς συνοδεία οργάνου (acapella), με ένα τουλάχιστον σημείο σε ξένη γλώσσα / Φωνητικές ασκήσεις / Έλεγχος φωνητικού εύρους / Ανάγνωση παρτιτούρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 6984436077.