Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
14:49:00

Χαλκίδα

Ταχυδρομικοί κωδικοί ανά οδό στη Χαλκίδα

Με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης ταχυδρομικής εξυπηρέτησης τα ΕΛΤΑ προχώρησαν στην επικαιροποίηση του Ταχυδρομικού Κώδικα σε όλη τη χώρα. Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σύγχρονες οικιστικές ανάγκες, προχώρησαν στην κανονικοποίηση των ονομασιών των οδών και στην ανάλυση του Ταχυδρομικού Κώδικα ανά οδό, σε 25 ακόμη μεγάλες πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στη Χαλκίδα.

Οι νέοι Ταχυδρομικοί Κώδικες κοινοποιήθηκαν άμεσα στη Δημοτική Αρχή, στις ΔΕΚΟ και στο TAXIS NET για την ενημέρωση των αρχείων τους. Στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Χαλκίδας επιδίδονται ενημερωτικές επιστολές, ώστε η γνωστοποίηση των αλλαγών να φτάσει σε όλους τους χρήστες τωνταχυδρομικών υπηρεσιών.

Οι νέοι Ταχυδρομικοί Κώδικες έχουν αναρτηθεί στη σχετική εφαρμογή αναζήτησης της ιστοσελίδας  των ΕΛΤΑ στο διαδίκτυο (www.elta.gr) ενώ, εντός του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους, αναμένεται να ολοκληρωθεί και η νέα έντυπη έκδοσή τους.

Οι νέοι κωδικοί για την Χαλκίδα είναι 34131, 34132, 34133 ανάλογα την περιοχή  Αναζητήστε εδώ τους νέους ΤΚ για τη διεύθυνσή σας.