Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2023
09:14:13

Χαλκίδα

Προχωρούν τα οργανωτικά του Ευρω-Μπάσκετ U20

Σύσκεψη για τα οργανωτικά θέματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών (κάτω των 20 ετών) Β΄ Κατηγορίας που θα φιλοξενηθεί από 15 έως 24 Ιουλίου στη Χαλκίδα, πραγματοποιείται σήμερα (Τρίτη 12 Ιανουαρίου) στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή παραγόντων του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ καθώς και του Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ (ΕΟΚ) Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη ετοιμότητα, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, τον τεχνικό του σύμβουλο Γιάννη Αλαμάνο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού, επισκέφθηκε τα Κλειστά Γυμναστήρια που θα χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση.
Με βάση τις υποδείξεις που έχουν κάνει εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, καταγράφηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και στα τέσσερα γήπεδα, τόσο στο Κλειστό Κανήθου και στο ΔΑΚ «Μελίνα Μερκούρη» (δίπλα από το Κολυμβητήριο), που θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή των αγώνων, όσο και στο Κλειστό «Χαλκιά – Αναστασιάδη» (στην περιοχή της πρώην Π-Π) και στο Κλειστό Αυλίδας, που θα χρησιμοποιηθούν ως προπονητήρια. Και δόθηκαν οι κατευθύνσεις στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για να δρομολογηθούν οι εργασίες που απαιτούνται.