Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
04:07:43

Χαλκίδα

Χωρίς πόρισμα μέχρι τώρα...

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση των αδελφών Κώστα και Γιώργου Αλαφάκη, ηλικίας 79 και 83 χρονών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού τους στη Μακρυκάπα, το μεσημέρι της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων (Σάββατο 26 Δεκεμβρίου).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια, βοσκοί στο επάγγελμα.
Η αρχική ιατροδικαστική εξέταση ενίσχυσε τα σενάρια για εγκληματική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκαν (χωρίς ωστόσο να θεωρούνται ως θανατηφόρα αίτια) χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ενός και εκδορές στο πρόσωπο του δεύτερου θύματος.
Να σημειωθεί πάντως ότι, το σπίτι των δύο θυμάτων δεν έφερε ίχνη παραβίασης ενώ από το εσωτερικό του, δεν φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί κάποια αντικείμενα. Ενώ δεν βρέθηκε κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να θεωρηθεί-χρησιμοποιηθεί ως όργανο του εγκλήματος.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να φωτίσει το μυστήριο της υπόθεσης. Με τις τοξικολογικές εξετάσεις να αναμένονται με εμδιαφέρον.