Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση γνωριμίας παλαιών και νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η συμμετοχή των 1.600 και πλέον νέων μελών που εγγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Εύβοια (τα 480 από αυτά στο Δήμο Χαλκιδέων) και συμμετείχαν -μαζί με τα 600 περίπου προϋπάρχοντα μέλη- στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου την 15η Μαΐου, αποτελεί νέο δεδομένο, που απαιτεί την οργανωτική και λειτουργική αξιοποίηση των δημοκρατικών, προοδευτικών, αριστερών πολιτών που συσστρατεύτηκαν στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Έτσι, παλιά και νέα μέλη αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στη Χαλκίδα, συναντιούνται για να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν σκέψεις και προτάσεις, να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις και δράσεις τους.
Η πολιτική ομιλία-εισήγηση θα γίνει από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ρένα Δούρου.

Παράλληλα, επειδή μια συνάντηση γνωριμίας είναι και γιορτή, η βραδιά θα έχει και μουσική. Με 8μελές συγκρότημα νέων παιδιών από την περιοχή και με τη φιλική συμμετοχή του Χρήστου Δάντη. Καθώς και κέρασμα (μπουφές) με κρασιά, τυριά, αλλαντικά.

[ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

«Καλούμε όλους και όλες σε αντάμωμα αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα μας. Τώρα που οι αντοχές των ανθρώπων της εργασίας , των επαγγελματιών, των νέων, των συνταξιούχων έχουν φτάσει στο μη παρέκει.
Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στην πορεία προς τις εκλογές. Η χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση φτάνει στο τέλος της.
Ελάτε να γνωριστούμε!
Ελάτε να δυναμώσουμε το αύριο ΜΑΖΙ!» ]

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.