Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
03:52:52

Χαλκίδα

babis banner-02

Αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Οι Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Χαλκίδας – Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων στην περιοχή των Ηλίων στη Βόρεια Εύβοια, θα λειτουργήσουν και πάλι αυτό το καλοκαίρι, σε έξι περιόδους, μικρότερης διάρκειας και περιορισμένου αριθμού κατασκηνωτών, ως εξής:

α' περίοδος: από το Σάββατο, 2 έως και το Σάββατο 9 Ιουλίου, για 60 αγόρια που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ Γυμνασίου (με επικεφαλής τον αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη)
β' περίοδος: από τη Δευτέρα, 11 έως και το Σάββατο 16 Ιουλίου, για 60 αγόρια που έχουν τελειώσει την Ε΄ καί ΣΤ΄ Δημοτικού (με επικεφαλής τον αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη)
γ' περίοδος: από τη Δευτέρα, 18 έως και τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, για 60 κορίτσια που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ Γυμνασίου (με επικεφαλής τη θεολόγο Μαγδαληνή Αργυράκη)
δ' περίοδος: από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως και την Τρίτη 2 Αυγούστου, για 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ Γυμνασίου και φοιτούν ή τέλειωσαν το Λύκειο (με επικεφαλής τη θεολόγο Μαγδαληνή Αργυράκη)
ε' περίοδος: από την Πέμπτη, 4 έως και την Τετάρτη, 10 Αυγούστου, για 60 κορίτσια που έχουν τελειώσει την Ε΄ καί ΣΤ΄ Δημοτικού (με επικεφαλής την παιδαγωγό - θεολόγο Ματίνα Κουβαρά)
στ' περίοδος: από την Τετάρτη, 17 έως και την Τρίτη, 23 Αυγούστου, για 60 αγόρια που έχουν τελειώσει την Γ΄ Γυμνασίου και φοιτούν ή τέλειωσαν το Λύκειο (με επικεφαλής τον αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου)

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Μητρόπολης http://www.imchalkidos.gr 

Στην ιστοσελίδα υπάρχει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος, τον οποίο μπορούν να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για τη συμμετοχή.
Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία θα ζητηθούν οι αριθμοί δελτίων αστυνομικής ταυτότητος των γονέων, ο ασφαλιστικός φορέας τους, η ενορία τους, μία τουλάχιστον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Με την υποβολή της αίτησης, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός και εκδίδεται το έντυπο αίτησης συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει και ένα ιατρικό δελτίο. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα εκτυπώνουν, θα συμπληρώνουν και θα υπογράφουν την αίτηση συμμετοχής και ο γιατρός θα συμπληρώνει και θα υπογράφει το ιατρικό δελτίο.
Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής θα σαρώνεται και, μέσω του ιδίου ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα υποβάλλεται, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό.
Οι αιτούντες γονείς θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ημερομηνία και ώρα.

Τονίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου.
Τέλος, στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία για την οριστική υποβολή των δηλώσεων θα είναι ανοιχτή από την Τετάρτη, 1 έως την Τετάρτη, 8 Ιουνίου.