Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρούζος τέλος από το Νοσοκομείο, έρχεται ο Φωκάς

Παρελθόν αποτελεί για το Νοσοκομείο Χαλκίδας ο μέχρι σήμερα (Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου) Διοικητής του, Γιάννης Καρούζος μιας και κατέφθασε το έγγραφο παύσης του από τη θέση του Διοικητή .

Η αναμενόμενη βάσει του διαμορφωμένου γενικότερου κλίματος, προαναγγελία του thepolisproject για τον Διοικητή που είχε επαναφέρει στη θέση του ο Σίμος Κεδίκογλου και ο γιατρός φίλος του, απλώς επιβεβαιώθηκε. Και αντίθετα, διαψεύστηκε η περί του αντιθέτου πληροφορία –άγνωστο από πού ή μήπως, επιθυμία- που είχε σπεύσει να δημοσιοποιήσει ο συνεργάτης του πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Αντώνης Σώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθήκοντα Διοικητή θα αναλάβει ο γενικός γιατρός στο πρώην ΙΚΑ και νυν ΠΕΔΥ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Χαλκίδας με το συνδυασμό Λεβέντη στις δημοτικές εκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, Δημήτρης Φωκάς (στη φωτογραφία).

[ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗς ΕΝΙΕΒ

Την εξέλιξη σχολίασε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, ως εξής:

«Με κίνηση «ματ» της τελευταίας στιγμής το Υπ. Υγείας παύει τον μέχρι τώρα διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας κο Καρούζο.
Η υπόθεση περί αξιολόγησης, με όποια κριτήρια, είναι τελικά για γέλια γιατί η αξιολόγηση των διοικητών ποτέ μα ποτέ δεν έγινε με κριτήρια που να ικανοποιούν τις ανάγκες παροχής ποιοτικών Υγειονομικών παροχών από το κράτος προς τον Λαό αλλά με μόνο κριτήριο το πόσο καλό "τσεκούρεμα" στις δαπάνες κάνουν οι διορισμένοι διοικητές, ή τουλάχιστον πόσο κατηρτισμένοι στα θέματα διοίκησης Νοσοκομείων είναι!!! Βέβαια το επόμενο κριτήριο αλλά και το πλέον αυστηρό, όπως εκ των πραγμάτων φάνηκε, είναι το κατά πόσον κομματικά αρεστός είναι ο προς κρίση διοικητής. Στην προκειμένη περίπτωση του Νοσοκομείου μας αυτό έχει λειτουργήσει κατά κόρον!!
Να θυμίσω ότι οι περισσότεροι διατελέσαντες διοικητές του Γ.Ν.Χαλκίδας, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων προκρίθηκαν από ή για τα κομματικά ψηφοδέλτια, ή όπως συνηθίζεται, ήταν αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές!!! Τι είχες Γιάννη ' μ......τι ΄χα πάντα!!!» ]

 

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.