Σαββάτο 28 Μαϊου 2022
17:16:35

Χαλκίδα

babis banner-02

Χώρισαν και οι δρόμοι του Αχινιώτη με τον Γκλέτσο

Ώρα του Χριστόφορου Αχινιώτη (από τη Φθιώτιδα) να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου.

Ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Απόστολου Γκλέτσου στο Δήμο Στυλίδας (και δήμαρχος για έξι μήνες στη θέση αυτού όταν παραιτήθηκε το Φεβρουάριο του 2019) στη δήλωσή του δεν αιτιολογεί την ανεξαρτητοποίησή του, ωστόσο ίσως η κατακλείδα της για «όλους όσοι πραγματικά υπηρετούν πρώτα απ' όλα το κοινό συμφέρον» μπορεί να ερμηνευτεί ως αιχμή σε βάρος του Αποόστολου Γκλέτσου, των πρακτικών και των επιλογών του.

Ο Χριστόφορος Αχινιώτης παραμένει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος.

.........................................................................................................................................................

[ Ο Απόστολος Γκλέτσος αισίως έμεινε -συνυπολογιζομένου του ιδίου- με 6 περιφερειακούς συμβούλους από τους 12 που είχε εξασφαλίσει για την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση, το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019...
Το Δεκέμβριο του 2020, η Άννα Καρύκα (από την Εύβοια και συγκεκριμένα από την Κάρυστο) ανεξαρτητοποιήθηκε, δηλώνοντας «απατημένη» από το «φαινόμενο» Γκλέτσος!
Το Δεκέμβριο του 2021, ο ίδιος διέγραψε τον Σωτήρη Δρένια (από τη Βοιωτία)!
Το Φεβρουάριο του 2022 ήταν η ανεξαρτητοποίηση των Γιώργου Πατσιούρα (από την Εύβοια και συγκεκριμένα από τη Λίμνη) και Βασίλη Σιαλμά (από τη Φθιώτιδα), οι οποίοι του καταλόγισαν ασέβεια προς τους θεσμούς και τα πρόσωπα, απουσία πολιτισμού στην πολιτική αντιπαράθεση και λοξοδρόμισμα μιας ανεξάρτητης πορείας!
Αλλά και του Χρήστου Δούρου (από τη Φωκίδα), ο οποίος κατήγγειλε απώλεια του καταστατικά ανεξάρτητου χαρακτήρα της παράταξης και έντονη διαφοροποίηση από τις επιλογές του επικεφαλής στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Σήμερα ήταν η σειρά του Χριστόφορου Αχινιώτη!... ]