Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις

Η κακοκαιρία («Διομήδης»), με τις έντονες βροχοπτώσεις από τις πρώτες βραδινές ώρες χθες και όλη τη νύχτα, προκάλεσε στο πέρασμά της ζημιές και προβλήματα στο οδικό δίκτυο σε πολλές περιοχές της Βόρειας Εύβοιας:
- Ο Κηρέας «φούσκωσε» από τα νερά της βροχής με αποτέλεσμα να διακοπεί για τρεις ώρες η κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας-Αιδηψού, στο τμήμα από Προκόπι έως τη διασταύρωση Μαντουδίου.
- Από πτώση πεύκου στον κεντρικό οδικό άξονα Ιστιαίας-Χαλκίδας, διακόπηκε για τρεις ώρες η κυκλοφορία έξω από το Πευκί
- Τα νερά βγήκαν στη στεριά για ακόμη μία φορά στο Λουτρό, την παραλία της Κοτσικιάς, κάλυψαν το οδόστρωμα και προκάλεσαν τη διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο από Κοτσικιά προς το Λουτρό, όπου έχουν γίνει και κατολισθήσεις.
- Αρκετά σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην παραλία της Αγίας Άννας.
- Σπίτι στην Ακτή Φραγκάκη (παραλία Αχλαδίου) κινδυνεύει να συμπαρασυρθεί από κατολίσθηση.
- Σε εγρήγορση βρίσκονται οι κάτοικοι του οικισμού Σπιάδα εξαιτίας των φερτών υλικών που κατέβασαν τα φουσκωμένα ρέματα.
- Στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας σήμερα (όπως είχε ανακοινωθεί από χθες) δεν λειτουργούν οι σχολικές μονάδες.
Σε επιφυλακή βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καθώς από το πρωί χιονίζει σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.