Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με συνέπεια στο πλευρό κωφών και βαρηκόων

Η Τοπική Εκκλησία, επί δεκαπενταετία σχεδόν, έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη μέριμνα για τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής. Και συνεχίζει.

Έτσι, και φέτος θα λειτουργήσουν δύο τμήματα-επίπεδα σεμιναρίων της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, για αρχάριους και για περισσότερο προχωρημένους, αντίστοιχα.
Λόγω των δυσκολιών που προέρχονται από την παρουσία του νέου κορωνοϊού, τα εβδομαδιαία, διάρκειας μίας ώρας σεμινάρια, θα γίνονται διαδικτυακά. Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα για τους αρχάριους και στις 7 το βράδυ για τους προχωρημένους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά, από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, πατώντας τον σύνδεσμο https://forms.gle/34CpX2zEPiJ9AdMh7 και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Παράλληλα, και φέτος θα πραγματοποιούνται συναντήσεις Κωφών και Βαρηκόων, με σκοπό την κατήχησή τους, τη μεταξύ τους επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων της καθημερινότητας.
Και οι συναντήσεις αυτές θα γίνονται διαδικτυακά. Από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Υπεύθυνος και συντονιστής όλης αυτής της ποιμαντικής προσπάθειας της Τοπικής Εκκλησίας είναι, ως γνωστόν, ο Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καραμούζης, προς τον οποίον μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για περαιτέρω διευκρινήσεις (τηλ. 2221086662).
.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.