Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοικτό για τους μαθητές το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του εξοπλισμού, όπως κάθε νέα σχολική χρονιά, ξεκινάει και φέτος τη λειτουργία του, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του ΔΟΑΠΠεΧ, στο Πάρκο Λαού.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής -άρτια εξοπλισμένο, με σήματα, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, ποδήλατα κ.α.- αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρότυπη εκπαιδευτική μονάδα, όπου τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα της κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας, ως πεζοί, ποδηλάτες και μελλοντικοί οδηγοί.

Η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής τη φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική, λόγω των επιπρόσθετων κανόνων διεξαγωγής της διδακτικής διαδικασίας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται από το Υπουργείο Παιδείας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, θα είναι ανά τμήμα και θα πραγματοποιούνται κατόπιν κρατήσεων στο αρμόδιο τμήμα του ΔΟΑΠΠεΧ.
Η συμμετοχή των μαθητών και η εκπαίδευση τους (επί 3ωρο, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί), παρέχεται δωρεάν.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια διδακτικής επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του Πάρκου. Στο χώρο, ο ΔΟΑΠΠεΧ έχει φροντίσει για την προμήθεια απολυμαντικών υλικών και όλων των υλικών προστασίας που κατά περίπτωση κρίνονται αναγκαία.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: Τηλ. 2221351128 / e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Έλενα Γεωργατζή.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.