Σαββάτο 20 Απριλίου 2024
06:44:43

Χαλκίδα

Λήγει η προθεσμία αιτήσεων για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Λήγει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή παιδιών σε παιδικούς σταθμούς αλλά και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Στη Χαλκίδα θα λειτουργήσουν Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από 5 και 12 ετών (από νήπια μέχρι ΣΤ' Δημοτικού Σχολείου).
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών προσφέρουν όλο το χρόνο, σε απογευματινές ώρες, εκμάθηση μουσικών οργάνων, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες, πολιτιστικές δραστηριότητες, βοήθεια στη σχολική μελέτη και πολλά άλλα.
Επιπλέον εξασφαλίζεται για όλα τα παιδιά δωρεάν δημιουργική απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες και στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε πρωινές ώρες. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες ενώ περιλαμβάνονται και οι αθλητικές δραστηριότητες του δήμου σε αυτά.
Αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών γίνονται δεκτές μέχρι τις 17 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στα Γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. (τηλ. 2221079752) και στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας (τηλ. 2221351173).