Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
17:01:55

Χαλκίδα

Κατερίνα Βρανά: Χρήσιμο μάθημα ζωής με υλικό από «οικεία κακά»

Ένα όμορφο πρωϊνό, γεμάτο γέλιο και ειλικρίνεια χάρισε σήμερα στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, η δημοφιλής κωμικός Κατερίνα Βρανά.
Οι θεατές-ακροατές της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διά ζώσης μια χαρισματική κωμικό και αν συνυπάρξουν στο χώρο με μία σπουδαία γυναίκα.
Που όσες δυσκολίες, αναποδιές και, κυρίως, όσα θέματα με τη σωματική υγεία της και αν έχει (και να) αντιμετωπίσει, δεν λύγισε ψυχικά. Θα μπορούσε να «πουλάει» δράμα, προτιμάει όμως να ξορκίζει τη μελεγχολία. Ακόμη κι αν γι' αυτό χρειάζεται να αναφερθεί στα «οικεία κακά» της. Είναι γιατί επέλεξε να μην μείνει σκυφτή αλλά να ορθώσει ανάστημα, αν και καθηλωμένη στο αναπηρικό αμαξίδιό της. Γιατί επιλέγει αταλάντευτα τη ζωή!

Ιδιαίτερα εύστοχα, ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός έγραψε στη σελίδα του στο fb: «Καλωσορίσαμε στη Χαλκίδα την Katerina Vrana μια απίστευτη... sit down comedian, όπως αποκάλεσε η ίδια τον εαυτό της, σε μια δράση - προάγγελο της φετινής 3ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρίες «Όλοι Μαζί - Όλοι Ίσοι», που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από τη Δομή Γέφυρα!
Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από τα 8 σχολεία τυπικής, αλλά και ειδικής εκπαίδευσης, που γέμισαν το αμφιθέατρό μας και μοιράστηκαν ένα χιουμοριστικά ειπωμένο, αλλά πολύ σοβαρό στην ουσία του, μάθημα ζωής από την Κατερίνα!»