Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
12:17:47

Χαλκίδα

Πασχαλινό bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πασχαλινό bazaar πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», από την Τρίτη, 4 έως και την (Μεγάλη) Τετάρτη, 12 Απριλίου, στην αρχή του πεζόδρομου της Αβάντων, πίσω από τα Δικαστήρια, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού, με το μήνυμα «μία Λαμπάδα ... ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα ετοίμασαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και κατασκευές, πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Με τους επισκέπτες να μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, ενισχύοντας τις δράσεις και το δύσκολο έργο του Οργανισμού που συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/ 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ
Πασχαλινό bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού», θα λειτουργήσει και στην Ιστιαία, στην κεντρική πλατεία, το διήμερο (Μεγάλη) Τρίτη και (Μεγάλη) Τετάρτη, 11 και 12 Απριλίου, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.