Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
14:50:46

Χαλκίδα

Διανομή ανά την Εύβοια στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), σε συνεργασία με τους Δήμους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, διανέμει τρόφιμα και είδη καθαριότητας σε 4.678 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος.

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει κατά τόπους, σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Ξεκινάει τη Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου) και θα ολοκληρωθεί τμηματικά έως και την Παρασκευή (16 Δεκεμβρίου), σύμφωνα με το πρόγραμμα:
- Δευτέρα, 12 & Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα (από 8:45 το πρωί έως και 1:45 μετά το μεσημέρι, στο κεντρικό κτήριο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. στις Καμάρες)
- Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στα Ψαχνά
- Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη Μητρόπολη Χαλκίδας
- Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου σε Ιστιαία, Αιδηψό, Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα
- Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου σε Λέπουρα, Αυλωνάρι, Κονίστρες, Κύμη, και Σκύρο
- Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου σε Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι και Κάρυστο

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους για την ακριβή ώρα και τον τόπο παραλαβής, μέσω sms στο κινητό τους.
Θα πρέπει να προσκομίσουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητα & ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει, καθώς και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραλάβει για τρίτους.