Σαββάτο 06 Μαρτίου 2021
19:36:31

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Χατζηγιαννάκης: «Η Κυβέρνηση υπονομεύει τους εμβολιασμούς στην Εύβοια»

Η Κυβέρνηση υπονομεύει τους εμβολιασμούς στην Εύβοια

του Μίλτου Χατζηγιαννάκη, βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Στη γεωγραφία της 5ης Δημοτικού, τα παιδιά μαθαίνουν ότι οι αποστάσεις για να βρεθείς σε μία πόλη δεν υπολογίζονται στον χάρτη σε ευθεία γραμμή γιατί μεσολαβούν εμπόδια γεωγραφικά, όπως η θάλασσα και τα βουνά.
Τα μαθήματα αυτά φαίνεται ότι δεν τα έχουν διδαχθεί στο Υπουργείο Υγείας, αφού το πρόγραμμα logistics για τον εμβολιασμό στέλνει ανθρώπους από τη Βόρεια Εύβοια να εμβολιαστούν στο Πήλιο!
Οι άνθρωποι άνω των 70 πρέπει να ταξιδέψουν ώρες ολόκληρες για να πάνε να εμβολιαστούν είτε στην Κύμη, 3:30 ώρες δρόμο, είτε στην Αργαλαστή Πηλίου 3 ώρες δρόμο και 45 λεπτά με πλοίο.
Την ίδια στιγμή βέβαια, ανοίγουν εμβολιαστικά κέντρα στα Κέντρα Υγείας Ιστιαίας και Μαντουδίου μόνο για τους ανθρώπους κάτω των 64 για το εμβόλιο της astra zeneca.
'Ολο αυτό το μεγαλεπήβολο πλάνο πραγματοποιείται για να επιτύχει το επιτελικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς...
Βέβαια μπορεί στην Κυβέρνηση να πιστεύουν ότι ο κόσμος διαθέτει ελικόπτερα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τα ανέμελα τραπεζώματα στην Ικαρία, και θα επιτύχει το σχέδιο εμβολιασμού.
Καμία επαφή με τη λογική και με την κοινωνία, κανένα σχέδιο. Αλλά για τη Νέα Δημοκρατία όλα πάνε ρολόι βάζοντας την Εύβοια ξανά σε αυστηρό lock down μετά από lock down...»