Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
06:35:33

Χαλκίδα

Βάκα: Ψηφοδέλτιο νίκης και της επόμενης μέρας

Η δημοτική κίνηση «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», με υποψήφια Δήμαρχο Χαλκιδέων την -εν ενεργεία- Έλενα Βάκα, κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η Έλενα Βάκα χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιό της ως «ολοκληρωμένο και φιλόδοξο», που περιλαμβάνει 271 υποψήφιους (111 γυναίκες και 160 άνδρες), αγγίζοντας το ανώτατο όριο υποψηφίων που επιτρέπει ο νόμος και εκπροσωπώντας όλες τις γεωγραφικές περιοχές, και των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων, και βεβαίως όλες τις ηλικιακές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

«Συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο που δεν διασφαλίζει απλώς τη νίκη, αλλά που ξέρει και μπορεί να πάει τον Δήμο ακόμα πιο ψηλά. Ένα ψηφοδέλτιο που εγγυάται την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, τις νέες υποδομές, τη στήριξη των αδύναμων, αλλά και το πέρασμα στην επόμενη μέρα, με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια.» δήλωσε η Έλενα Βάκα.
Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» για έναν πιο ποιοτικό, έναν πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό Δήμο. Με σκληρή δουλειά, με ορθολογικό σχέδιο και αυτοπεποίθηση, με διαρκή διάλογο με τους πολίτες, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή ήταν και παραμένει η δική μας δέσμευση. Προχωράμε με δύναμη, πρόγραμμα, όραμα, προχωράμε μαζί για τη νίκη της 8ης Οκτωβρίου.»