Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
02:20:48

Χαλκίδα

Η Ματίνα Ρέτσα με τον Μπαράκο

ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

Ιδιαίτερες συστάσεις, πιστεύω πως δεν χρειάζονται

Η σχέση με τον τόπο καταγωγής, των σχολικών χρόνων και των πρώτων επαγγελματικών βημάτων της, παραμένει αδιάρρηκτη.
Η ενασχόληση της με τα κοινά, από πολύ νωρίς και έντονη, εξ αιτίας επαγγέλματος (Ράδιο Αλιβέρι 1, Flash 96, pro.com.gr κ.α.), παραμένει έως σήμερα (evima.gr) αδιάλειπτη.
Ενασχόληση με τα κοινά, όχι μόνον από την πλευρά της ενημέρωσης, αλλά και από την όχθη της ενεργούς πολιτικής (υποψήφια δις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ) και της εξουσίας (σύμβουλος στην ΕΡΤ και συνεργάτιδα στο Μέγαρο Μαξίμου, επί Σαμαρά, καθώς και στη Γεν. Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, επί Κυριάκου Μητσοτάκη).

Γνωρίζει καλά τα προβλήματα και διαθέτει αποδεδειγμένα τη βιωματική διαδρομή, που την οπλίζει με τη γνώση και την εμπειρία, με τη δύναμη που απαιτείται για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Και δεδομένου ότι είναι η εμπειρία που γεννάει τις νέες ιδέες στην πολιτική, με πεδίο εφαρμογής της και την Τοπική Αυτοδιοίκηση... και ότι είναι οι νέες ιδέες που θα πάνε τον τόπο μπροστά... η ίδια διαθέτει τα εφόδια να συμβάλλει αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Ταμυνέων, με τον συνδυασμό του Νίκου Μπαράκου στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, η ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΑ είναι το πρόσωπο που ξέρει και μπορεί να κάνει την ψήφο των συμπολιτών της να πιάσει τόπο: να την κάνει φωνή και να της δώσει υπόσταση.