Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
17:23:37

Χαλκίδα

Κεδίκογλου: Από την ανάπτυξη τροφοδοτούμε την κοινωνία

Σίμος Κεδίκογλου: Από την ανάπτυξη τροφοδοτούμε την κοινωνία

Κάλεσμα κατά του εφησυχασμού και της χαλάρωσης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Εντολή για ισχυρή αυτοδυναμία και κυρίαρχη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε o Σίμος Κεδίκογλου, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 25 Ιουνίου.
«Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Τους καλώ να δώσουν και πάλι τη στήριξη που χρειάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της ανόδου», τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Ένα (98,1 fm).
«Οι κάλπες είναι άδειες, αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση», συμπλήρωσε και ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει καταφέρει να είναι στις πρώτες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην ανάπτυξη. «Από την ανάπτυξη τροφοδοτούμε την κοινωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης Ν.Δ. είναι η πάταξη της ακρίβειας.
Αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα, που υπηρέτησε ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μίλησε για τη σημαντική απήχηση που είχε το έργο της Κυβέρνησης στους παραγωγούς, όπως αυτό αποτυπώθηκε στα υψηλά ποσοστά (46% και 58% από αγρότες και αλιείς αντίστοιχα) που έλαβε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.