Σαββάτο 20 Απριλίου 2024
08:29:16

Χαλκίδα

Χατζηγιαννάκης: Ανεπιθύμητοι για τη ΝΔ οι ΒορειοΕυβοιώτες

Το λουκέτο στην Εθνική Τράπεζα στη Λίμνη, είναι άλλη μια απόδειξη
 ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Βόρειας Εύβοιας

του Μίλτου Χατζηγιαννάκη
βουλευτή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η είδηση ότι το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λίμνη πρόκειται σύντομα να βάλει λουκέτο δεν πέφτει δυστυχώς σαν κεραυνός εν αιθρία.
Η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και τέσσερα χρόνια έχει αφήσει τη Βόρεια Εύβοια να καεί αβοήθητη, να πλημμυρίσει σε κάθε έντονη βροχόπτωση, να μείνουν ολόκληρα χωριά αποκλεισμένα από τον χιονιά για μέρες χωρίς ρεύμα.

Χωρίς ΕΚΑΒ, χωρίς δομές υγείας, με τα σχολεία υποβαθμισμένα και υποστελεχωμένα, με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο, οι πολίτες της Βόρειας Εύβοιας βιώνουν μια πρωτοφανή εγκατάλειψη από την Πολιτεία.
Τώρα ενημερώνονται ότι θα κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λίμνη, υποβάλλοντας όλους τους πολίτες, είτε είναι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είτε ηλικιωμένοι που περιμένουν να ζήσουν από τις πενιχρές συντάξεις τους, σε απίστευτη ταλαιπωρία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ συμπεριφέρεται στους Βορειοευβοιώτες σαν να τους θεωρεί ανεπιθύμητους στον ίδιο τους τον τόπο.
Είναι σαφές ότι ούτε σε αυτή την περίπτωση πρόκειται να κάνει το παραμικρό. Οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια για δήθεν στήριξη της περιοχής έχουν προ πολλού περάσει το όριο του εμπαιγμού.

Η κατάσταση αυτή δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η Βόρεια Εύβοια θα ξανασταθεί στα πόδια της, χωρίς όμως την κυβέρνηση της ΝΔ να υπονομεύει αυτή την προσπάθεια.
Οι πολίτες της Βόρειας Εύβοιας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες, έχουν ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή και πολύ σύντομα θα δώσουν τις απαντήσεις τους στην κάλπη, αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ξεκάθαρο νικητή των εκλογών.