Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χατζηγιαννάκης: «Η οικογένεια Μητσοτάκη μαραζώνει ξανά την Εύβοια»

Ως «προαποφασισμένο έγκλημα» χαρακτήρισε τις αποφάσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ για το λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ και την απόλυση 1.200 εργαζομένων με ταυτόχρονη απώλεια στέγης, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στη Βουλή.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως «το έγκλημα με το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης», προσθέτοντας πως αυτή είναι η πεποίθηση ακόμα και των εργαζομένων που διόρισε η ΝΔ, καθώς η Κυβέρνηση έχει περιορίσει τα τελευταία δύο χρόνια την παραγωγή της επιχείρησης τη στιγμή που η τιμή του νικελίου διεθνώς βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπενθύμισε την καταστροφική διαχείριση των διορισμένων Golden Boys των κυβερνήσεων της ΝΔ που ζημίωσαν την ΛΑΡΚΟ κατά 150 εκατ. ευρώ, σχολιάζοντας πως «το μάρμαρο καλούνται τώρα να πληρώσουν οι εργαζόμενοι που, χάριν της δήθεν εξυγίανσης της εταιρείας, απολύονται και χάνουν τα σπίτια στα οποία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν».

Τέλος, ο βουλευτής Ευβοίας σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση της ΝΔ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους στην Εύβοια όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν και αυτή είναι η ΝΔ. Ο πατέρας Μητσοτάκης μαράζωσε την περιοχή του Μαντουδίου και τώρα ο υιός με το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ θα μαραζώσει πολλές περιοχές της χώρας, όπως τα Ψαχνά. Και αυτό το αποκαλείτε ανάπτυξη.»

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.