Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
12:58:09

Χαλκίδα

Ο Δήμος Ερέτριας δυναμικά παρών στη Philoxenia

  • Κατηγορία Αγορά

Ο Δήμος Ερέτριας έδωσε το «παρών» -εν μέσω 351 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό- στη μεγαλύτερη θεματική έκθεση τουρισμού της χώρας, τη Philoxenia, που λειτούργησε από την Πέμπτη, 12 έως και την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του Δήμου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προβολής και της ανάδειξης του τουριστικού προϊόντός του.
Ο Δήμος Ερέτριας συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο παρουσίασε υψηλή επισκεψιμότητα από επαγγελματίες του τουρισμού και επισκέπτες της έκθεσης.

Η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ -και τις τέσσερις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση- ήταν παρούσα στο εκθεσιακό περίπτερο. Παράλληλα, είχε συνεχείς επαφές με παράγοντες της τουριστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβάλλοντας το τοπικό τουριστικό προϊόν και στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα στον κλάδο του τουρισμού, κατά τον καλύτερα δυνατό τρόπο.
Προσδοκώντας τόσο στην προσέλκυση περισσοτέρων Ελλήνων επισκεπτών στο Δήμο Ερέτριας το επόμενο καλοκαίρι, όσο και στην αξιοποίηση αυτών των επαφών από τους τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού για να πετύχουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Στοιχεία που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

[ Στη φωτογραφία: η Δήμαρχος Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Ηλία Σανίδας, κατά την επίσκεψη της αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ]