Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19:16:26

Χαλκίδα

Με το Επιμελητήριο στη ΔΕΘ

  • Κατηγορία Αγορά

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11 με 19 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σκοπεύει να επιδοτήσει μεγάλο μέρος της συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, μέσα από το δικό του περίπτερο.
Όσες επιχειρήσεις–μέλη του επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 22210 23510, 2221022885 (Καίτη Σάκκα και Κωνσταντίνος Μακρής).

.............................................................................................................................

[ Τιμώμενη χωρά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη είναι η Ελλάδα, γεγονός που προσδίδει στην φετινή έκθεση μία εντονότερη ελληνική χροιά. Παράλληλα θα υπάρχει ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά.
Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών.
Η 85η ΔΕΘ θα υλοποιηθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα, που στη 2η χρονιά της θα φιλοξενήσει από τις 13-17 Σεπτεμβρίου την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας και όλα τα κρίσιμα θέματα, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία. ]