Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
18:19:56

Χαλκίδα

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε έκθεση τουρισμού στη Σμύρνη

  • Κατηγορία Αγορά

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει, από τις 10 έως και τις 13 Δεκεμβρίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Travel Turkey Izmir» (που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νέο υπερσύγχρονο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Σμύρνης),
Η αποστολή και το υλικό του Επιμελητηρίου θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του ΕΟΑΕΝ (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών).

Στόχος της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου είναι η ενδυνάμωση της προβολής του τουριστικού προϊόντος και των τουριστικών υπηρεσιών της Εύβοιας, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του φορέα ως προς τις προοπτικές του Τουριστικού Τομέα.
Με την συμμετοχή του στην διεθνή έκθεση τουρισμού Travel Turkey Izmir, το Επιμελητήριο αποσκοπεί να επενδύσει άμεσα - για την Εύβοια και τις επιχειρήσεις της - στην δυναμική που παρουσιάζει η Τουρκική τουριστική αγορά αλλά και στην αναμενόμενη πολύ μεγάλη αύξηση του αριθμού των Τούρκων επισκεπτών προς την χώρας μας το 2016.

Το Επιμελητήριο καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού να στείλουν τα έντυπα και ψηφιακά υλικά προβολής τους, για να διανεμηθούν στους παράγοντες του τουρισμού και στους επισκέπτες της εν λόγω έκθεσης.
Τα έντυπα και το υλικό προβολής θα πρέπει να σταλούν έως τις 30 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Ελ. Βενιζέλου 12 – 34100 Χαλκίδα).
(Υπεύθυνοι για τυχόν περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των υλικών: Αρτεμησία Χαρίτου, Κωνσταντίνος Μακρής και Κωνσταντίνα Κάντα, τηλ. 2221022885 & 2221023510).

Επισημαίνεται ότι στην Έκθεση και στο Περίπτερο του ΕΟΑΕΝ/Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετάσχουν και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, με ιδία έξοδα.