Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
03:04:49

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην Expo Construction Cyprus Virtual

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Ψηφιακή Εξαγωγική Δράση «Expo Construction Cyprus Virtual 2021»η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 6 Ιουνίου, διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας.

Πρόκειται για δράση που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να αναδείξουν και να προβάλουν τα παραγόμενα προϊόντα τους στην αγορά του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών της Κύπρου.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.
Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Το κόστος συμμετοχής στη δράση, στηρίζεται οικονομικά κατά 60% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το τελικό κόστος ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στα 320 ευρώ (δεν απαιτείται ΦΠΑ).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στο link: https://forms.gle/7ALEEvx4huRjQWf69

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τηλ.: 2231030190

[ ΠΑΡΟΧΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Το ψηφιακό stand που θα αντιστοιχεί στον κάθε συμμετέχοντα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθς και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε βίντεο μέσω του συνδέσμου: https://youtu.be/0lgvSipFqp0

• Online συνδέσεις με επαγγελματίες επισκέπτες σε Ελλάδα & Κύπρο
• Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεπτών / περίπτερο (πόσοι είδαν τα προϊόντα, με ποιον συνομίλησαν, ποιοι κατέβασαν το ενημερωτικό φυλλάδιο, κ.λ.π.)
• On camera συναντήσεις με επαγγελματίες σε Ελλάδα & Κύπρο

Δυνατότητες προβολής και προώθηση πωλήσεων μέσω:
• Άμεσης επικοινωνίας με δυναμικούς πελάτες μέσω live chat
• Άμεσης συνομιλίας μέσω τηλεφωνικής & βιντεοκλήσης με Viber & What's app
• Ενημέρωσης του κοινού με διαφημιστικά έντυπα, φωτογραφίες προϊόντων και videos
• Συμμετοχής σε παρουσιάσεις και σεμινάρια με στόχο νέες συνεργασίες
• Συμμετοχής σε κάποιο Live Event (Conference, Main Stage)

Οι επισκέπτες:
Πολιτικοί μηχανικοί / Αρχιτέκτονες / Εργολάβοι / Κατασκευαστές / Εφαρμοστές μονωτές / Έμποροι δομικών υλικών / Διακοσμητές / Ιδιώτες. ]