Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
06:45:59

Χαλκίδα

Στη Χαλκίδα η τελική φάση του ποδοσφαίρου των δικηγόρων

  • Κατηγορία Αγορά

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας ανέλαβε τη διοργάνωση του 32ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2016.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος, «δρώντας με γνώμονα το ευρύτερο κοινωνικό όφελος», ανέλαβε, την ευθύνη της διοργάνωσης της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, που συνιστά προβολή και τουριστική κίνηση για τα Νομό, με επίκεντρο την πόλη της Χαλκίδος.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Λάμπρος Γκάνης «με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία σε συναδέλφους με τις οικογένειές τους, απ' όλα τα μέρη της Ελλάδος, τόσο των 15 συλλόγων που θα προκριθούν και θα συμμετέχουν στην τελική φάση καθώς και όσων έλθουν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να φιλοξενηθούν στον όμορφο τόπο μας.»

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης δίνεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, σε σύσκεψη για τα διαδικαστικά με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 40 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.

Στη φωτογραφία, η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας (όπως παρατάχθηκε στον πλέον πρόσφατο αγώνα της στην Τρίπολη) που θα συμμετέχει ως οικοδεσπότης στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.