Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
07:49:55

Χαλκίδα

Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ)

  • Κατηγορία Αγορά

Τη διοργάνωση Σεμιναρίων Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας, προκειμένου να καλυφθούν τα Μέλη του με την απαραίτητη βεβαίωση του ΕΦΕΤ.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρηματίες αλλά και το προσωπικό όλων των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή, διάθεση και διακίνηση τροφίμων και ποτών, έχουν υποχρέωση από τη νομοθεσία να καταρτιστούν. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το αποδεικτικό επιτυχούς παρακολούθησης των σχετικών σεμιναρίων, υπάρχουν κυρώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 10 ώρες (2 απογεύματα)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν. Οι εξετάσεις καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ και έπειτα δίνεται το πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο επιδεικνύεται σε ελέγχους και καλύπτει την επιχείρηση.
ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Το κόστος της εκπαίδευσης ανέρχεται στα 100 ευρώ όπου περιλαμβάνονται σημειώσεις.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τις αιτήσεις (που μπορούν να βρουν και σε ηλεκτρονική μορφή στο site του Επιμελητηρίου www.eviachamber.gr) και να τις προσκομίσουν υπογεγραμμένες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας (Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα). Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2221023510/86452 , υπεύθυνος Νικ. Ανάγνος.