Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023
22:18:49

Χαλκίδα

Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις τροφίμων, μέσω Περιφέρειας

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων, σχεδιάζει την παρουσία τους σε επιλεγμένες κλαδικές εκθέσεις.
Το ξεκίνημα γίνεται με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις κλαδικές εκθέσεις «MEAT DAYS» (για το κρέας και τα προϊόντα του), «DAIRY EXPO» (για τη γαλακτοκομία και τυροκομία) και «FROZEN FOOD» (για κατεψυγμένα τρόφιμα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως, 7-9 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στην Αθήνα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει πλήρως το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ σημαντική θα είναι για την καλύτερη εικόνα της προσπάθειάς μας η ύπαρξη διαφημιστικού υλικού εκ μέρους των συμμετεχόντων.
Όσοι επιθυμούν την παρουσία και συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οφείλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 16 Οκτωβρίου, επικοινωνώντας με τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, είτε στα τηλέφωνα 22313 51275 & 22213 52494 είτε αποστέλλοντας αίτημα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, στο fax 22310 35941 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα στοιχεία για τις εκθέσεις μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.meatdays.gr , www.dairyexpo.gr και www.frozenfoodexpo.gr .