Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023
21:12:26

Χαλκίδα

Κάρτα προνομίων απ’ τον Εμπορικό Σύλλογο για τους της Σχολής Πεζικού

  • Κατηγορία Αγορά

Κάρτα προνομίων για τα στρατιωτικά στελέχη (τα συνεχώς ανανεούμενα κατά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα) και το πολιτικό προσωπικό της Σχολής Πεζικού καθώς και τις οικογένειές τους, όσον αφορά σε συναλλαγές σε καταστήματα μελών του, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας.
Η έκδοση της κάρτας έγινε μετά από τη συγκατάθεση του Διοικητή της Σχολής σε πρόταση του Συλλόγου και αφορά σε 800 περίπου άτομα.

Τέτοιου είδους προωθητική ενέργεια για την τόνωση της τοπικής αγοράς, εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Επιδίωξη είναι, οι κάτοχοι της κάρτας προνομίων να έχουν ένα δυνατό και ισχυρό κίνητρο, ώστε να πραγματοποιούν όλες τους τις αγορές από τα καταστήματα της πόλης.

Μιλώντας σχετικά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, ΝίκοςΓεωργάτος σημείωσε: «Η επιτυχία μιας τέτοιας κίνησης, προϋποθέτει τη μαζικότητα συμμετοχής από τη μεριά των μελών μας –με το κόστος της συμμετοχής να 'ναι μηδενικό- και την παροχή ενός ικανού και πραγματικού κινήτρου, υπό μορφή έκπτωσης. Τα ποσοστά έκπτωσης που θα παρέχει η κάθε επιχείρηση, θα γνωστοποιούνται στους κατόχους των καρτών μέσω έντυπου οδηγού, που θα διανέμεται υπεύθυνα στους χώρους εργασίας τους. Φυσικά η κάρτα προνομίων δεν θα ισχύει κατά τις θεσμοθετημένες εκπτωτικές περιόδους και θα λειτουργεί ανεξάρτητα από άλλες προωθητικές ενέργειες.»

Εξέφρασε δε την πρόθεση, το μέτρο «να συνεχιστεί και να επεκταθεί συνεργατικά και σε άλλες ομάδες εν δυνάμει πελατών, τόσο εργαζομένων σε φορείς του δημόσιου τομέα όσο και του ιδιωτικού.»