Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το Επιμελητήριο στη Reisen Hamburg

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού Reisen Hamburg, που πραγματοποιείται 5 με 9 Φεβρουαρίου 2020.
Στη Reisen Hamburg μετέχουν εκθέτες από 40 και πλέον χώρες και την τελευταία φορά υποδέχθηκε περισσότερους από 80.000 επαγγελματίες του τουρισμού, τόσο από τη Γερμανία όσο και από άλλες χώρες. Στα 77.000 μ2 εκθεσιακού χώρου φιλοξενεί διάφορες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων (κέντρα χαλάρωσης και ευεξίας spa, camping, ξενοδοχεία και καταλύματα, δραστηριότητες αναψυχής, ειδικές εκδόσεις ταξιδιωτικού περιεχομένου, ταξιδιωτικά πρακτορεία, υπηρεσίες μεταφοράς, πακέτα city-break, φυσιολατρικός τουρισμός, τοπική γαστρονομία κλπ).
Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στους ανωτέρω κλάδους και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο του, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 11 Νοεμβρίου, στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες; Στους Νικόλαο Ανάγνο και Κωνσταντίνο Μακρή, στο τηλέφωνο 2221022885 (εσωτ. 7).

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.