Τρίτη 23 Απριλίου 2024
16:45:53

Χαλκίδα

Η «Ιατρική Αρωγή» ήρθε Ερέτρια

  • Κατηγορία Αγορά

Η «Ιατρική Αρωγή» ήρθε Ερέτρια

και φέρνει μαζί της, το αίσθημα ευθύνης και την ποιότητα                                                                         των παρεχομένων θεραπευτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών της

Το Ιδιωτικό Πολυϊατρείο – Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ, μετά από 10 χρόνια συνεπούς θητείας στην κάλυψη των σύγχρονων και επιτακτικών αναγκών στον τομέα της υγείας, με έδρα τον Ωρωπό και ακτίνα δράσης σε όλη τη Β. Α. Αττική, περνάει και στην απέναντι πλευρά του Ευβοϊκού, δημιουργώντας μια νέα δομή, στην Ερέτρια.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δημιουργήθηκε ως κίνηση ανταπόκρισης στους πολλούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ερέτριας, που ήδη την περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και έκαναν χρήση των υπηρεσιών της και οι οποίοι πλέον θα έχουν τη βάση για την ταχύτερη, οικονομικότερη, απρόσκοπτη και πάντα, άρτια επιστημονικά εξυπηρέτησή τους. Με τη βάσιμη προσδοκία πως πολλοί περισσότεροι (συνυπολογιζόμενης της κατάστασης που επικρατεί στον δημόσιο τομέα υγείας και της ταλαιπωρίας που επιφυλάσσει) θα αξιοποιήσουν το εύρος των παρεχομένων υπηρεσιών της, τόσο στο θεραπευτικό όσο και στο διαγνωστικό τομέα.
Με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ να συνεργάζεται με τους θεράποντες ιατρούς τους και να είναι συμβεβλημένη με τα ασφαλιστικά ταμεία τους.

Ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός, η μηχανοργάνωση και η αυτοματοποίηση, σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση και την εμπειρία του προσωπικού, διασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ενώ, η γνώση και το αίσθημα ευθύνης που έχει επιδείξει η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ σε όλη την πορεία της στο χώρο της υγείας, επιβεβαιώνουν ότι η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και επιθυμεί και δύναται να υπηρετήσει το σκοπό και την αποστολή της: να αποδειχθεί χρήσιμη για τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής.

info

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ερέτρια, Αρχαίου Θεάτρου 48 τηλ.: 22290 63566 fax: 22290 62117 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.