Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
23:52:46

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Εκπαίδευση 30 μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

  • Κατηγορία Αγορά

30 μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια του έτους μέσω ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, που θα υλοποιήσει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο Νομό Ευβοίας.
Οι 30 μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια του έτους, θα μάθουν τους εχθρούς και τις ασθένειες των μελισσών και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, ενώ θα παρακολουθήσουν και πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας.
Η εκπαίδευση θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 15 ώρες και θα πραγματοποιηθεί τις 3 αυτές ημέρες από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Νέα Αρτάκη, με εισηγήτρια τη γεωπόνος Μαρία Μπίστη.
Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ».
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του Κέντρου, Ελένη Πινακούλα, στο τηλ. 22210-42124.