Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:49:11

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη Fine Food στη Μελβούρνη

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει –εφ' όσον υπάρξει το απαραίτητο ενδιαφέρον- για πρώτη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FINE FOOD AUSTRALIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 2 έως και 5 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο MCEC στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

[ Η Fine Food Australia είναι επί 40 έτη η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Αυστραλία, η οποία εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ της Μελβούρνης και του Σίδνεϋ. Συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές τροφίμων και ποτών από οποιαδήποτε άλλη έκθεση στην Αυστραλία και αποτελεί την πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων.
[ Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην έκθεση, στην επίσημη ιστοσελίδα: https://finefoodaustralia.com.au/ ]

Μέσω αυτής της δράσης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί να στηρίξει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις (που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και η επωνυμία ή τα προβαλλόμενα προϊόντα τους δεν παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια) ώστε να δραστηριοποιηθούν σε μια περιοχή με έντονο το στοιχείο της Ελληνικής Ομογένειας, επιδοτώντας εξ ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο σύνδεσμο https://forms.gle/zdwbFueNYQRkL9Yv8 
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, τηλ.: 2221353616 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .