Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:39:32

Χαλκίδα

Γαστρονομικό Φεστιβάλ αγροδιατροφικών Προϊόντων

  • Κατηγορία Αγορά

19-21 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Γαστρονομικό Φεστιβάλ αγροδιατροφικών Προϊόντων

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει Γαστρονομικό Φεστιβάλ Προϊόντων στη Χαλκίδα, στο Στρογγυλό της παραλίας, το τριήμερο Παρασκευή, 19 με Κυριακή, 21 Ιουλίου

Το τριήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, με τίτλο «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ», περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής συνταγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης «Ξένιος Ζευς», οινογευσία από την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝΟΑΚΕ) και άλλα δρώμενα.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Για τη φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν τέντες τύπου παγόδας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων κατά τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου.

Οι κατηγορίες των προϊόντων μπορούν να αφορούν σε: Κρασί / Μέλι & Μελισσοκομικά προϊόντα / Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα / Κρεατοσκευάσματα / Μανιτάρια / Βότανα / Σύκα / Προϊόντα Ζύμης & Αρτοπαρασκευάσματα / Λάδι / Ξηρούς Καρπούς / Όσπρια / Χυμούς, Ποτά, Νερά / Σαπούνια / Καλλυντικά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιδοτεί εξ' ολοκλήρου τη συμμετοχή.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, τη σχετική αίτηση, στο σύνδεσμο https://forms.gle/itmXZ1MbXZmSqCX89
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανά κατηγορία προϊόντων.

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής απαιτείται: Άμεση αποστολή του λογοτύπου της επιχείρησης (διαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται στη μετώπη μόνον η επωνυμία της επιχείρησης) / Αποστολή των στοιχείων μητρώου της επιχείρησης στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Η υποβολή της αίτησης, ισοδυναμεί με δήλωση αποδοχής της πολιτικής απορρήτου & συμμόρφωσης προσωπικών δεδομένων.