Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
16:10:37

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην PROWEIN στο Ντίσελντορφ

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται (με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της) να συμμετάσχει –εφ' όσον εκδηλωθεί το απαραίτητο ενδιαφέρον- στη διεθνή έκθεση Οίνων & Ποτών PROWEIN, η οποία θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου 2025, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το εθνικό περίπτερο, όπου θα φιλοξενηθεί και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).
Προβλέπεται η λειτουργία εθνικού Wine Bar, καθώς και μία σειρά ουσιαστικών προωθητικών ενεργειών, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης για την εθνική συμμετοχή.
Η Περιφέρεια στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως και 80%, με το ακριβές ύψος του να εξαρτάται από τα κόστη που θα προκύψουν καθώς και το επίπεδο ενδιαφέροντος των οινοπαραγωγών της Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/Bj2M5w6NpZRF2Sso9  και υποβάλλοντάς την μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 στις 12 το μεσημέρι.